X
אנא בחר את גודל הפונט הרצוי:
שתפו בפייסבוק שתפו בגוגל פלוס שתפו בטוויטר
הזמן טיסה הזמן טיסה הזמן מלון הזמן מלון הזמן רכב הזמן רכב הזמן שאטל הזמן שאטל סיורים בעברית סיורים בעברית ביטוח נסיעות ביטוח נסיעות הופעות חיות הופעות חיות משחקי כדורגל משחקי כדורגל
X סגירה
 

מחלבה כפרית לגבינות הולנדיות

מחלבה להכנת גבינות הולנדיות בזאנסה סכאנס - Cheese farm Catharina Hoeve

המראה הפסטורלי של פרות הולנדיות מדושנות רועות באחו הירוק שעל צווארם קשור פעמון גדול עשוי נחושת ולצדם טחנות רוח. כמו גם, גלגלי הגבינות ההולנדיות הענקיות במשקל עשרות קילוגרמים. הם חלק מהמציאות ההולנדית והגאווה הלאומית לענף חקלאי משגשג של תוצרת חלב מובחרת.

ברחבי הולנד פועלות עשרות מחלבות כפריות שמכינות מגוון רחב של גבינות הולנדיות משובחות בטעם של פעם. מחלבה כפרית לגבינות הולנדיות (Cheese farm Catharina Hoeve) היא אחת המחלבות בהם תוכלו ללמוד על איכות החלב ההולנדי ותהליך הכנת הגבינות, הנמצאת בכפר האומנים זאנסה סכאנס.

הזמן סיורים מודרכים בזאנסה סכאנס

מחלבה לייצור גבינות הולנדיות משובחות בזאנסה סכאנס

מחלבה כפרית בזאנסה סכאנס

זאת אטרקציה מיוחדת לכל המשפחה, כחלק מסיור במוזיאון הפתוח של כפר האומנים בזאנסה סכאנס, תוכלו לבקר במחלבה הכפרית שמייצרת גבינות על פי המסורת ההולנדית בת מאות השנים.

במחלבה כפרית לגבינות הולנדיות תפגשו את צוות העובדים כשהם לבושים בבגדים הולנדים מסורתיים ובידיהם מגשים עמוסים בטעימות של מגוון גבינות הולנדיות בטעמים שונים שמייצרים במקום: גבינת גאודה, גבינה מעושנת, גבינת פרמז'ן שזכתה בתחרויות בינלאומיות וגבינות מיושנות שעמדו במרתף תקופות ארוכות והשתבחו עם הזמן.

גבינות הולנדיות למכירה

בנוסף לטעימות מוצעות בחנות המחלבה עשרות סוגי גבינות הולנדיות למכירה. הגבינות ארוזות במעטפת שעווה ששומרת על הטריות לאורך זמן. זה המקום לקנות גבינה איכותית ולהתפנק איתה בערב גבינות ויין עם החברים שנשארו בארץ.

כיצד מכינים גבינות ההולנדיות טעימות ?

לסקרנים שבינכם שירצו ללמוד על תהליך הכנת הגבינות ההולנדיות, מצפה חוויה מעניינת ומיוחדת. צוות המחלבה הכפרית לגבינות הולנדיות עורך מידי יום, סדנאות הסבר על תהליך הכנת הגבינה ומשק החלב ההולנדי.

הסוד לגבינות המשובחות של הולנד מתחיל בחלב,  זה מתחיל מאיכות המזון של הפרות, במקרה של הולנד עשב ירוק וטרי שגדל על קרקע פורייה ועשירה במים. גם תנאי המגורים של הפרות ברפתות הכפריות ואופן החליבה משפיעה לדברי ההולנדים על טעמו של החלב.

לחלב הטרי מוסיפים אנזים מיוחד שגורם לקרישת החלבון. גושי החלבון נאספים לסלסלות מחוררות ועוברים לשלב הבא, שהוא הוצאת הנוזלים על ידי מכבש (מלחציים). זהו, עכשיו צריך סבלנות – מניחים את גוש הגבינה להתיישן ולספוג את הטעמים של עשבי התיבול.

שעות פתיחה

המחלבה כפרית לגבינות הולנדיות (Cheese farm Catharina Hoeve) פתוחה מידי יום החל משעה 8:30 בבוקר ועד לשעה 17:00 אחר הצהרים.

 

כתבות שאולי יעניינו אותך


המלצות ותגובות
כותרת:
שם:
תוכן:
דירוג:
אנא הזן את המספר שלוש מאות שישים ותשע:
מידע
רחוב: Zeilenmakerspad 5, 1509 BZ Zaandam, Netherlands
טלפון: 31-75-621-5820
אתר אינטרנט: מחלבת גבינות זאנסה סכאנס
היה הראשון להשאיר ביקורת
מזמינים וחוסכים